Työntekijälle paikka

Laihian Laki Oy etsii perintäkäsittelijää ja ennen kaikkea uutta jäsentä tehokkaaseen tiimiinsä! Tarjolla on vakituinen paikka, töitä 3 päivää viikossa (22,5 viikkotyötuntia). Myöhemmin mahdollisuus täyteen viikkotyöaikaan 37,5h, mistä sovitaan erikseen.

Päivitetty 31.5.2021: Perintäkäsittelijän paikan haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille! Palaamme haastattelujen osalta niihin valituille viimeistään viikolla 23.

Mikä Laihian Laki Oy?

Pieni laki- ja perintäalan perheyritys, jossa tärkeintä on hyvä työyhteisö, tehokas tekeminen ja positiivinen asenne. Sijaitsemme Laihialla, noin 26km:n mittaisen kivenheiton päässä Vaasasta.

Tällaista ihmistä haemme

Meille tärkeintä on erinomainen työilmapiiri, minkä vuoksi arvostamme hyvää ja positiivista asennetta sekä tekemisen meininkiä. Perintätyössä tarvitaan jämäkkää otetta, tarkkuutta, sinnikkyyttä, hyviä hermoja ja sanavalmiutta. Jos sinulta löytyy näitä, olet päässyt jo pitkälle!

Työtehtävät

Saatavien perintä, tilitykset ja yhteydenpito asiakkaisiin sekä muut tarvittavat toimistotehtävät.

Mitä pitää osata?

Hallussa Sinulla pitäisi olla tietotekniikan perustaidot, eli Word, Excel, sähköposti ym., minkä lisäksi kielistä pitäisi sujua suomi, ruotsi ja englanti. Huomaathan, että laki- ja perintäalalla on vaitiolovelvollisuus työssä tietoomme saamistamme asioista.

Perinnästä sinun ei tarvitse tietää mitään, tärkeintä on tomera ja sanavalmis asenne sekä palava halu oppia uutta. Näin ollen myöskään työtaustallasi ei ole väliä, sillä opetamme sinut työhön. Tervetuloa tehokkaaseen tiimiimme!

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille. Mikäli Sinulla on kysyttävää, vastaamme kysymyksiisi puhelimitse ma-to klo: 10-11 sekä 14-15. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Terveisin,
Laihian Laki Oy

Hakemuksia otetaan vastaan 28.5.2021 saakka.


Laihian Laki Oy
Laihiantie 12
66400 LAIHIA
P. 06-4770888
laihian.laki@laihian-laki.fi
www.laihian-laki.fi

Tytti Pajukangas

Blogitekstit on kirjoitettu informatiivisessa tarkoituksessa ja tekstin sisältö on se, joka se on ollut julkaisupäivänä. Mikäli tarvitset oikeudellisia neuvoja, otathan aina yhteyttä lakipuoleemme.