Perintätoimeksianto - Näin se onnistuu

Perintä alkaa, kun annat meille toimeksiannon maksamattoman laskun perimiseksi. Alla muutama käytännön asia, jotka on hyvä huomioida perintätoimeksiantoa antaessa.

Milloin perintään?

Perintään voit siirtää kaikki laskut, jota ei ole maksettu muistutuksesta huolimatta. Saatavan tulee olla riidaton ja selvä.

Laskusta täytyy lähettää vähintään yksi maksumuistutus. Mikäli haluat meidän lähettävän muistutuksen puolestasi, ilmoita tästä toimeksiannon yhteydessä, ks. seuraava kappale.

Mikäli asiakkaasi on reklamoinut laskun, ota yhteyttä lakipuoleemme, joka auttaa riita-asioissa.

Miten annan perintätoimeksiannon?

Perinnän aloittamiseksi tarvitsemme vain kopion alkuperäisestä laskusta. Laskukopion voit lähettää meille esimerkiksi sähköpostitse laihian-laki@laihian-laki.fi.

Ilmoita lisäksi montako muistutusta olet laskusta lähettänyt tai laita muistutukset liitteeksi. Mikäli haluat meidän lähettävän maksumuistutuksen puolestasi, kerro tämä meille.

Lisää saatteeseen myös velallisen muut yhteys- tai yksilöintitiedot, joita ei näy laskulla, esimerkiksi velallisen sähköpostiosoite, syntymäaika, muuttunut postiosoite, tms.

Valmista!

Perimme saatavasi! Kun perintä onnistuu, tilitämme rahat tilillesi ja lähetämme lopputilitysraportin kirjanpitoasi varten.

Yhteystiedot toimeksiantoja varten:
Laihian Laki Oy, Laihiantie 12, 66400 LAIHIA
laihian.laki@laihian-laki.fi

Kysyttävää? Tarvitsetko apua ongelmatilanteessa? Pirauta meille 06-4770888, niin autamme!